Home / سرگرمی / آشپزی / راز ترد شدن سیب زمینی سرخ شده حاضری

راز ترد شدن سیب زمینی سرخ شده حاضری

راز ترد شدن سیب زمینی های سرخ شده حاضری چیست؟

 چگونه سیب زمینی های خود را در خانه طوری سرخ کنید که به مانند سیب زمینی هایی که از بیرون می خرید کاملا ترد و خوشمزه شوند.

200990 راز ترد شدن سیب زمینی سرخ شده حاضری

 

مواد لازم :
روغن کلزا یا روغن بادام زمینی برای سرخ کردن
قطعات سیب زمینی با ضخامت زیاد و کاملا دراز
نمک

طرز تهیه :
1 –  روغن را در ظرفی بریزید و آنرا روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود و یا اینکه در سرخ کن مقداری روغن بریزید و آنرا در درجه ی حرارت375 قرار داده تا روغن کاملا داغ شود و سپس سیب زمینی ها را داخل آن بریزید و و بگذارید فقط کمی سرخ و نرم شوند و از حالت خامی درآیند. نباید اجازه دهید تا کاملا سرخ شوند و فقط باید کمی رنگ آنها عوض شود که این کار حدودا 8 دقیقه طول خواهد کشید . سپس سیب زمینی ها را درآورده و آنها را در ظرفی ریخته و روی آنها یک شکاف بسیار کوچک بدهید و آنها را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شوند.

2 – بعد از آن دمای روغن را تا 385 درجه افزایش داده و پس از آنکه روغن دوباره کاملا داغ شد سیب زمینی ها را به مدت 2 دقیقه در این روغن بریزید و نمک را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا کاملا تمامی سیب زمینی ها قهوه ای رنگ و ترد شوند و سپس تمامی اینها را  روی یک ورق کاغذی بریزید و در نهایت آن را میل کنید.
امتحان کنید و با دادن نظر دوستانتان را راهنمایی کنید