Home / سرگرمی / آشپزی / طرز تهیه خورش قارچ

طرز تهیه خورش قارچ

 

خورش قارچ

 طرز تهیه خورش قارچ

مواد لازم برای دو نفر:

قارچ : ۲۵۰ گرم

پیاز : ۱ عدد متوسط

سیر :۱-۲ حبه

زعفران دم کرده :نصف استکان

فلفل دلمه ای  : ۱ عدد (میشه نصف از هر رنگی استفاده کرد)

گوشت خورشتی : ۲۵۰ گرم

رب گوجه فرنگی  : ۲ قاشق غذاخوری

روغن یا کره : به میزان لازم

آبلیمو (یا گردغوره)  :به میزان دلخواه

نمک، فلفل، ادویه دلخواه:  به میزان لازم

طرز تهیه خورش قارچ  :

در ابتدا پیاز و سیر را ریز می کنیم و توی روغن تفت می دهیم، بعد گوشت را اضافه می کنیم  و به تفت دادن ادامه می دهیم. زردچوبه و ادویه را اضافه می کنیم.

وقتی گوشت خوب تفت داده شده دو لیوان آب اضافه می کنیم  ومی گذاریم تا خوب بپزه.

حالا قارچ ها را ورقه ای  خرد کنید، فلفل دلمه ای را هم همین طور. توی کره یا روغن یک تفت بدهید.

می توانیم رب را داخل ظرف جداگانه ای تفت دهیم و بعد به خورش اضافه کنیم یا بدون تفت دادن به خورش اضافه کنیم ، اگر تفت بدهیم خورش خوش رنگ تری خواهیم داشت.

قارچ و فلفل دلمه ای  را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم و در آخر  زعفران دم کرده را هم اضافه می کنیم. می گذاریم کمی خورش جا بیفته و مزه ها با هم تلفیق شود.

غذا آماده است ، از روی حرارت برمی داریم

و با برنج  سرو می کنیم.